Kjekse uten sukker

English Recipe

Disse gode kjeksene er uten sukker. Man kan pynte med nøtter eller sjokolade.

Trykk for oppskrift:
7 store cookies

Ingredienser:

  • 3,5 dl hvetemel
  • 1 ss honning
  • 3 egg
  • 1 dl smør (romtemperert)
  • 1 ts vaniljesukker
  • 0,5 ts kanel
  • 1 ss kakaopulver
  • Nøtter / Sjokolade

Slik gjør du:

Skru ovnen på 190°. Smelt smør, og sett unna til bruk. Visp honning og egg i en bolle. Tilsett avkjølt smør, mens du visper. Bland inn vaniljesukker, kanel og kakaopulver med en sleiv. Tilsett mel litt og litt, mens du rører det inn. Ønsker du, kan du blande inn hakket sjokolade eller nøtter. La det stå i noen minutter på kjøkkenbenken. Rull deigen til 7 boller, som klemmes flat til 1 cm høyde (er deigen klissete, kan du helle litt olje på hendene). Bruk et lite glass opp ned for å få en fin form på kjeksene. Settes i ovnen i 12 minutter. Avkjøl på rist til slutt.

Da var de ferdig mikset, og neste stopp er ovnen.

En nydelig dessert, som også er fint til pynt til selskap.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.